Meer comfort thuis, met slimme hulpjes

Alle handige items die we verkopen in De Schakel, zijn getest en goedgekeurd door senioren. Want simpele dingen zélf blijven doen, dat is belangrijk voor u. U vindt er bijvoorbeeld producten die u helpen om makkelijker te koken, te eten, te wandelen en te slapen. Maar nog veel meer!

Bekijk het aanbod van onze webwinkel

Meer thuisdiensten voor u

Maak het uzelf gemakkelijk. We helpen u graag bij een comfortabel leven thuis. Wij regelen dat voor u via onze eigen thuisdiensten of via onze plaatselijke thuisdienstpartner.

Persoonlijke alarmsystemen Poetshulp Thuisverpleging

Welkom in het dienstencentrum

In het dienstencentrum kunt u terecht voor allerlei praktische hulp en boeiende activiteiten.

U bent welkom in het dienstencentrum Felix Brouwershof in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Binnenkort opent het nieuwe dienstencentrum Heistse Berg In Heist-op-den-Berg. En in Bornem staat het nieuwe dienstencentrum Baudry in de steigers. Ook in brasserie Prins Kavelhof in Brasschaat bent u welkom.

We plannen de komende tijd nog nieuwe dienstencentra, op een aantal locaties waar we nu assitentiewoningen aanbieden.

Kapsalon Wassalon Pedicure Bad of douche

Graag een assistentiewoning?

We hebben heel wat moderne, goed uitgeruste en betaalbare assistentiewoningen waaruit u kunt kiezen. U kunt een assistentiewoning huren of kopen.

Bekijk assistentiewoningen in uw buurt

Graag zorgzaam omringd?

In onze woonzorgcentra zijn we rond de klok bij u, om u te helpen bij de dagdagelijkse dingen. U beleeft er boeiende dagen, in een aangenaam kader.

Ontdek onze woonzorgcentra
Zorgo Hurrah