Woonzorgcentrum Vesalius

Woonzorgcentrum Vesalius kan tot 132 bewoners ontvangen, in 132 eenpersoonskamers. Over de prijs van een vast verblijf vindt u hier meer. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor kortverblijf (al vanaf één nacht).

Meer informatie over woonzorgcentrum Vesalius
woonzorgcentrum vesalius

Serviceflats Balderhof

Op dezelfde site als het woonzorgcentrum vindt u de serviceflats Balderhof. Deze flats zijn verbonden aan woonzorgcentrum Vesalius. Handige diensten, een gezellige cafetaria, aangepaste accommodatie en heel wat activiteiten zonder dat u de deur uit moet. Deze ruime en lichte appartementen vindt u nabij het centrum van Brasschaat. De wekelijkse markt is dichtbij en petanquebanen vindt u voor de deur.

Meer informatie over serviceflats Balderhof
serviceflats balderhof

Dagverzorgingscentrum Brasschaat

Heeft u wat extra zorg nodig bij uw dagelijkse routine? Dan bent u van harte welkom in een van onze dagverzorgingscentra. U komt overdag naar ons, voor verzorging, gezelschap en een lekker middagmaal. ‘s Avonds slaapt u thuis in uw eigen bed. Als u dat wilt, brengen we u heen en weer. Zo kunt u uw batterijen weer opladen en krijgt uw omgeving even tijd vrij. Uiteraard beslist u zelf hoe vaak en wanneer u komt.

Meer informatie over het dagverzorgingscentrum
Dagverzorginscentrum Brasschaat

Mijn Zorgbedrijf

Om het voor u en onze andere klanten makkelijker te maken om overzicht te houden op de diensten en facturen, ontwikkelden we ‘Mijn Zorgbedrijf’. Dat is een gratis website waar u, op het moment dat u het best past, het volgende kunt doen:

  • uw diensten beheren en/of (informatie over) nieuwe diensten aanvragen
  • uw facturen bekijken en deze direct online betalen
  • een vraag? Met één druk op de knop stuurt u deze naar onze medewerkers

We staan nooit stil. Mijn Zorgbedrijf zal dan ook in de toekomst met nieuwe functionaliteiten worden uitgebreid.

Naar Mijn Zorgbedrijf

Wij helpen u ook graag persoonlijk verder

Contacteer ons voor vragen, suggesties of advies op maat van uw situatie.
Of bel onze klantendienst:
03 431 31 32