Opening assistentiewoningen Nestor

07/04/2022 | Alle dienstencentra , Alle assistentiewoningen

Op zondag 8 mei openen we van 10 tot 17 uur de deuren van de assistentiewoningen Nestor in Zemst.

Kom een kijkje nemen in de assistentiewoningen Nestor

Iedereen welkom op de feestelijke opening

Op zondag 8 mei openen we van 10 tot 17 uur de deuren van de assistentiewoningen Nestor in Zemst met een feestelijk programma!

Op deze zondag vieren we uiteraard ook alle moeders. Daarom voorzien we ter gelegenheid van Moederdag een extra geschenkje voor alle aanwezige vrouwen!

Programma op zondag 8 mei

van 10 tot 17 uur: rondleidingen aan een assistentiewoning

  • Tijdens de rondleidingen krijgen de bezoekers naast alle praktische info ook de mogelijkheid om kennis te maken met de woonassistent en de bewoners.  Bel onze klantendienst op 03 431 31 32 en vertel ons met hoeveel mensen u komt, zodat wij uw plaats kunnen reserveren. 

om 10.30 uur : officiële inhuldiging van de assistentiewoningen Nestor in aanwezigheid van afgevaardigden van het bestuur, het directiecomité en de gemeente Zemst, aansluitend receptie. Vooraf inschrijven is verplicht.

van 10 tot 14 uur:  ontdek de buurtverenigingen op de buurtinformatiemarkt.

van 12 tot 16 uur: Radio Reflex uit Zemst zendt live uit vanuit een RADIOCARAVAN op het terras. Vraag voor 29 april uw verzoeknummer aan. Dat kan ter plaatse bij de woonassistente of per mail op gaw.nestor@zorgbedrijf.be.

van 12 tot 14 uur: Romkoffie. Maak kennis met deze familie-koffiebranderij uit Boortmeerbeek.

van 13.30 tot 15.30 uur: Bestel een ijsje bij de IJskar

van 14 tot 15 uur: Ergo-woonadvies en valpreventie: ergotherapeute Sara Peeraerts van Zorgbedrijf Antwerpen, ook woonassistent van Zorgbedrijf Vlaanderen, geeft een lezing over valpreventie en ergonomisch wonen voor senioren.  

van 15.30 tot 16.30 uur: optreden van zangeres Veerle

 

Deelnemen aan het openingsfeest is gratis, inschrijven is verplicht.

Interesse? Vooraf inschrijven is verplicht.  Bel onze klantendienst op  03 431 31 32 en vertel ons met hoeveel mensen u komt, zodat wij uw plaats kunnen reserveren. Het openingsfeest wordt coronaproof georganiseerd volgens de op dat moment geldende richtlijnen. 
 

Assistentiewoningen Nestor
Brusselsesteenweg 158
1980 Zemst
www.zorgbedrijfvlaanderen.be/nestor
gaw.nestor@zorgbedrijf.be