NIEUW in Mijn Zorgbedrijf: Mijn agenda

29/06/2022 | Alle dienstencentra , Alle assistentiewoningen

Naast het bestellen van maaltijden en het bekijken en betalen van facturen kunnen klanten die gebruik maken van poetshulp of gezinszorg deze diensten voortaan ook online plannen via Mijn Zorgbedrijf.

Afspraken voor poetshulp of gezinszorg voortaan online!

Mijn Zorgbedrijf kon al veel en daar komt nu nog een dienst bij. Met de nieuwe moduleMijn Agendakunt u afspraken (her)bekijken van de lopende maand en tot 1 week in de toekomst. Zo hebt u steeds online een handig overzicht. Een eerste reactie hierover getuigt meteen van de handigheid van deze nieuwe toepassing. Danielle (68) beheert de administratie van haar mama Simona Bogaerts (94) en is een van onze allereerste gebruikers van Mijn agenda.

"Online geraken we tenminste onze papieren niet kwijt"

“We gebruikten Mijn Zorgbedrijf al voor onze facturen, bijvoorbeeld voor vervoer met het busje. Die worden wel betaald via domiciliëring, maar het is toch ook handig dat we die ook online kunnen bekijken. Liever zo dan papieren facturen via de post. Die zou mijn moeder al snel kwijt kunnen geraken. We hebben nu ook andere mogelijkheden van Mijn Zorgbedrijf ontdekt. Zo kunnen we voortaan een poetsafspraak verplaatsen of annuleren, zonder dat we hiervoor moeten bellen. Een handige troef voor een mantelzorger zoals ik.” 

Ontdek Mijn agenda op Mijn Zorgbedrijf