Kies mee de nieuwe wijnkaart

05/02/2024 | Alle dienstencentra

Tijd voor een nieuwe wijnkaart in al onze brasserieën! En daarom luisteren we natuurlijk naar klanten met goede smaak. Stel u kandidaat voor een wijndegustatie en selecteer mee. Santé!

We vernieuwen het wijnaanbod in alle dienstencentra en woonzorgcentra, in samenspraak met onze klanten. Want keuzevrijheid en inspraak dragen we hoog in het vaandel. We luisteren bijvoorbeeld ook naar onze klanten als het gaat om de samenstelling van het menu en de producten in onze zorgwinkel De Schakel. Voor de nieuwe wijnkaart organiseren we gratis wijnproeverijen, begeleid door een professionele wijnkenner.

Waar kunt u mee proeven?

Vrijdag 1 maart  
14.30 - 16 uur 
Brasserie De Kaveltafel 
Van Hemelrijcklei 80 in Brasschaat

 

De stemmen van de wijnproevers bepalen ook de nieuwe wijnkaart van Zorgbedrijf Antwerpen. Daarom kunt u ook deelnemen op drie locaties in Antwerpen:

Dinsdag 20 februari
10 - 11.30 uur 
Dienstencentrum Boelaer  
Lodewijk Van Berckenlaan 361/G01 in Borgerhout

 

Woensdag 21 februari
13.30 - 15 uur 
Dienstencentrum De Zeelbaan  
Elfnovemberstraat 33 in Merksem

 

Woensdag 28 februari
13.30 - 15 uur 
Dienstencentrum Van Schoonbeke (Café Jerom)
Van Schoonbekestraat 54 in 2018 Antwerpen

Uw stem bepaalt mee de witte, rode en roséwijnen. Daarnaast zullen ook schuimwijnen geproefd worden. Van elk type wijn wordt telkens een huiswijn en een genieterswijn gekozen.

De proeverij duurt telkens 1,5 uur en wordt begeleid door een professionele sommelier. Meedoen is gratis maar het aantal plekken is beperkt tot 27 deelnemers per wijndegustatie. Inschrijven doet u bij voorkeur via de knoppen hieronder, of via de centrale klantendienst op 03 431 31 32. Opgelet: de degustaties zijn snel volzet, dus reserveer snel een plaats aan tafel.