Heistse Berg plechtig ingehuldigd

02/10/2023 | Dienstencentrum Heistse Berg, Assistentiewoningen Heistse Berg

Zondag 1 oktober was een hoogdag voor Heistse Berg. Dan werden de assistentiewoningen en het dienstencentrum feestelijk geopend! Bewoners, bezoekers en buurt vierden uitbundig. Even terugblikken ...

Het feest werd 's voormiddags ingezet met een gezellige brunch. Bewoners, buren, familie en vrienden schoven mee aan voor een lekker buffet. Om 14 uur was er het officiële luik in aanwezigheid van Zorgbedrijf-directeur Johan De Muynck en Schepen van Senioren Carl Verhelst en Schepen van Zorg Sarah Wouters. Samen met een bewoner werd de oorkonde onthuld en de site officieel geopend. Nadien was het tijd voor bubbels, frisse mocktails en hapjes. Om 15 uur maakte John Leo (winnaar eerste editie The Voice Senior) zijn opwachting, samen met zijn 8-koppige band. In een mum van tijd veranderde het terras van het dienstencentrum in een dansvloer! 

Het prachtige weer werkte de toeloop van Heistenaars, buren, bewoners nog in de hand ... De kleinsten leefden zich uit op het springkasteel. Pakweg 150 aanwezigen en kijklustigen zorgden voor een gezellige drukte op de site. Het feest ging door tot 18 uur, tot de band haar laatste noot had gespeeld.
Meer dan 100 personen namen deel aan de rondleidingen in de nieuwbouwassistentiewoningen. 

Heeft u zelf interesse in een assistentiewoning in Heist-op-den-Berg?Neem dan contact op met de klantendienst: 03 431 31 32. Er zijn nog enkele flats te huur of te koop.

Een terugblik ...