Een vrolijke terugblik op de Dag van de Zorg

20/03/2023 | Assistentiewoningen Baudry, Assistentiewoningen Botanic, Assistentiewoningen Ter Werft, Assistentiewoningen Ringoot

Op 19 maart was het Dag van de Zorg, ook bij Zorgbedrijf Vlaanderen. Onze locaties in Brasschaat, Meise, Geel, Breendonk en Bornem zetten hun deuren open voor iedereen met interesse in ons aanbod.

Op Dag van de Zorg ontvingen vijf locaties iedereen die een kijkje wilde nemen in een assistentiewoning en/of dienstencentrum. Klanten, bewoners, al hun vrienden en familie en mensen uit de buurt waren van harte welkom om de diensten van Zorgbedrijf Vlaanderen te leren kennen.   

  • In Ter Werft in Geel waren er zo'n 70 bezoekers. 30 mensen waren er al vanaf 's morgens voor het ontbijt. Hoogtepunt was het optreden van John Leo. Ambiance! 
  • Een vol huis in Botanic in Breendonk met meer dan 100 aanwezigen: eerst voor de vaderdaglunch, dan voor het optreden van Sam Gooris. Veel sfeer, gezelligheid en basketsloefkes!
  • Ook in Baudry in Bornem werd het een dag om nooit te vergeten: 75 mensen schoven aan voor het middagmenu en een supergeslaagd optreden met Celien en Margriet Hermans volgde.
  • In de assistentiewoningen Ringoot in Meise waren er vijf rondleidingen voor mensen met interesse. Op Nieuwbouwzondag 23 april is iedereen opnieuw van harte welkom.
  • Brasserie Prins Kavelhof ontving 85 mensen 's middags, en nog meer voor de 20in70-dansmiddag. Meer dan 50 mensen volgden de rondleiding langs de assistentiewoningen.

Bekijk de foto's

Wat mij vooral opvalt, is de mooie, luxueuze zorginstelling.  Je ziet dat de mensen hier graag zijn en wonen. Chapeau!