Annulatie buurtinfosessie nieuwbouwsite Heistse Berg

07/10/2020 | Dienstencentrum Heistse Berg

Met spijt delen we u mee dat deze informatievergadering niet doorgaat. Zorgbedrijf Vlaanderen verplaatst de buurtinfosessie naar een latere datum. We houden u op de hoogte.

Annulatie infosessie

Wilt u graag toch al meer informatie over de werken en de planning van deze bouw? Aarzel niet ons te contacteren, we staan u graag persoonlijk te woord. Bel 03 431 31 32 of e-mail: klantendienst@zorgbedrijfvlaanderen.be.

Benieuwd naar ons bouwproject? Kijk al eens binnen in de modelflat. Met dit 360°filmpje is het alsof u echt rondloopt in de assistentiewoning. www.zorgbedrijfvlaanderen.be/assistentiewoningen/heistse-berg.

Heeft u nog vragen over de diensten van Zorgbedrijf Vlaanderen? Bel 03 431 31 32 of e-mail: klantendienst@zorgbedrijfvlaanderen.be. We helpen u graag verder.

 

Om nog meer mensen te kunnen helpen, bouwt Zorgbedrijf Vlaanderen een 50-tal assistentiewoningen en een dienstencentrum Heistse Berg, op de site van het voormalig Heilig-Hartcollege in Heist-op-den-Berg. Daarom nodigen we u graag uit op een infosessie. We willen u als buurtbewoner informeren over de werken en de planning. Iedereen is welkom op deze infosessie van Zorgbedrijf Vlaanderen over het nieuwe project op donderdag 15 oktober om 19 uur. We verwachten u in Cultureel Centrum Zwaneberg, Cultuurplein 1 in Heist-op-den-Berg.